Това са казаните в елитен квартал в Пловдив, на ул.

...
</TD
>Това са казаните в елитен квартал в Пловдив, на ул.
Коментари Харесай

Кадри от елитен квартал в Пловдив повдигат доста въпроси

Това са казаните в първокласен квартал в Пловдив, на ул. " Драгота " в кв. " Кършияка ", предава кореспондент на Plovdiv24.bg. Препълнени са към този момент цяла седмица. А е горещина, носи се воня.

Нали има Общинско дружество " Чистота "? А има ли го въобще? Или може би повода за тази кочина би трябвало да търсим у самите нас?

Добре, че най-малко улицата към този момент е с асфалт, който би трябвало и да се почиства отвреме в точния момент. 

Иначе градът е презастроен и в квартали като този жилищата доближават бомбастични цени - от 1.300 до 2000 Евро / кв.м. Паралии от всички краища на България се надпреварват да ги купуват и никак не обръщат внимание на инфраструктурата, която би трябвало да върви дружно с парцела. Както е на всички места по света.

В " Кършияка " можеш да срещнеш новодомци от Кърджали, от Смолян, от Сливен, от Димитровград, от Свиленград, даже преселили се от Столипиново и от кое място ли още не. Нека, няма неприятно. Всеки може да живее където си изиска. Стига да може да си заплати. 

Пловдив е един прелестен и неповторим град, който има своята многовековна история и обичаи. Но за какво все не ни доближава нещо, с цел да сме същински цивилизовани европейци?!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР