Страхотно настроение царуваше в центъра на Пловдив днес, предаде репортер

...
</TD
>Страхотно настроение царуваше в центъра на Пловдив днес, предаде репортер
Коментари Харесай

Прекрасен град, прекрасни хора! Пловдив си е Пловдив!

Страхотно въодушевление царуваше в центъра на Пловдив през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Причината - от четвъртък, 6 октомври, до на следващия ден на пространството над подлеза на ул. " Гладстон “, против часовника на Централна поща в Пловдив, се организира добре познатият на пловдивчани Есенен базар " Капана ".

Над 101 български създатели на ръчно направени произведения, натурални храни и нaпитки още веднъж ни изумяват с въображението си, поднасяйки персонално своите произведения, в които са вложили доста труд и обич. Бутиковата версия на " Капана фест “ за втора година е позиционирана на това място по самодейност на управлението на Община Пловдив.

Множество нови участници включва тазгодишното издание на базара: 

· производители на артикули за къмпинг и планинарство; детски катерушки; храни и аксесоари за кучета;

· създатели, които създават произведения от корк, дизайнерски чорапи, аксесоари и ръчно направени лампи.

Четири нови плана започват наесен с ария: 

- Проект " Мост Капана “ – под формата на креативна галерия, демонстрираме по какъв начин може да се преобрази пешеходният мост над река " Марица “, с цел да стане място за национална горделивост, разходки, изкуство и просвета, което пловдивчани и посетители на града да посещават на драго сърце и учудване от красивите естествени дадености. 

- Социална Артистична Сцена (САС) – Музикална Програма

Това е една новата самодейност на базар Капана за да даде поле за изява на нови, локални и родни артистични планове, които странят от комерсиалната сцена, влагайки откровена страст и неподправeност в своето изкуство. Сцената е въплъщение на свободния дух и различния метод на живот.

- Детски състезателен ъгъл със стена за катерене и батути – с цел да може, до момента в който вие пазарувате, пробвате вкусотии и пиете по напитка с другари, децата ви също да се забавляват със своите връстници. 

- Капана Филм Фест 2022 е колаборация на Капана Фест и UBC Sound & Cinema Studio. Целта ни е да създадем пловдивско събитие подкрепящо самостоятелното българско кино. В нашата селекция вземат участие авторски произведения, за които е присъща свободата на изложение, незасегнати от самоцелния комерсиализъм, непокварени нито от догмите на промишлеността, нито от свръх-нарцистичните модерни течения.

Защо да дойдете на Есенен базар " Капана “? 

За да влезете в есента, заредени с силата на основаването и шерването.

Повече от 101 създатели и производители са основали неповторими, напълно ръчно направени, продукти за съвсем всяка сфера на вашето всекидневие. 

Подсказваме ви, че на Есенен базар " Капана “ ще намерите красиви и практични произведения за щастлив и комфортен живот.  Био и натурална козметика, лимитирани серии облекла, бижута и аксесоари, украшения от стъкло, кожени произведения декоративни свещи, керамични съдове – не можем да изброим всичко. 

Изкушаваме ви с чиста и вкусна храна и освежаващи питиета. Уникален пъстър шоколад; различни типове тахан; 100% натурален мед; натурални питиета, сокове и комбуча; люти сосове; черноморски деликатеси – всяка хапка и глътка са угощение за небцето ви и внезапно покачват силата и настроението ви. 

Сутрин ви приканваме с аромата на неповторимите кафени комбинации на Goppion Caffe Bulgaria и освежаващите лимонади от бар Капана и студените чайове на Billy Key. Следобед ви оказваме помощ да успокоите темпото със занаятчийска бира " Капана “ с цел да си припомните, че айлякът е положение на духа, уместно за всеки сезон. За прохладните вечери имаме специфична селекция български виновност. 

Музиката, която ще оцвети вашите мемоари от Есенен базар " Капана “ 2022 е съвършено подбрана и ще звучи от самото начало, с помощта на българската марка за градска мода WAM и онлайн магазина за грамофонни плочи My Vynil,  вечерта след 17:30 ще можем да се насладим на обществени музикални вечеринки с помощта на нашите сътрудници. Представяме ви част от програмата на Социална Артистична Сцена (САС). 

07.10

- 20:00 Tri O Five  - Live Band

- 21:30 - DJ Light - Dj Set  

08.10

Sound surfing with DJ Stoyo - Dj Set 

16:00-17:00 рm Реге/Reggae,  

17:00-18:00 pm Фюжън/Fusion, 

18:00-19:00 pm Афро/Afro, 

19:00-20:00 pm Фънк/Funk,

20:00-21:00 pm Electronica/Електроника

21:00 Kottarashky feat. Sando Sandov - Live Band 

Очакваме ви от 6 до 9 октомври на Есенен базар " Капана “, на мостовото оборудване над ул. " Гладстон “, против часовника на централна поща.

Елате да честваме дружно есента и изкуството на айляка през всички сезони!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР