Шофьор на градския транспорт в Пловдив рискува живота и здравето

...
</TD
>Шофьор на градския транспорт в Пловдив рискува живота и здравето
Коментари Харесай

В насрещното: Безумен шофьор на градския транспорт в Пловдив почти се блъсна в автомобил

Шофьор на градския превоз в Пловдив рискува живота и здравето на цялостен рейс с пасажери. Свидетел на безумното и рисково шофиране стана кореспондент на  Plovdiv24.bg през вчерашния ден към 19:00 часа в рейс номер 9.

През целия маршрут - от спирката преди Тунела до спирката на колелото на SPS в " Тракия " водачът караше извънредно нервно и нападателно, отнемаше преимущество, ругаеше.

Най-фрапантното нарушаване, което направи, е шофиране в насрещното от спирката след колелото на ул. " Богомил " до кръстовището с бул. " Източен ". Улицата е тясна с две ленти - по една в посока. Задръстването от коли в посока " Тракия " беше по цялото продължение.

За да не чака, водачът на рейса реши да изпревари цялата колона, като мина в насрещното и караше против колите за смут на водачите, които едвам съумяха да свърнат най-вдясно в последния миг, свирейки с клаксон. Стигна се даже до препирня с водач, който се опитваше да направи ляв завой от пресечка до детска градина " Каменица ", който попречи на насрещното придвижване на рейса и се наложи да даде обратно, с цел да избегне удара.

Рисковото шофиране продължи и на бул. " Санкт Петербург ", където след спирката на Аграрния университет отиде в последна лява лента, изпревари колоната от коли, след което, с цел да влезе в междинната лента лиши преимуществото на останалите.

Впечатление ни направи, че единствено една жена от пътуващите се възмути и направи забележка на водача, че кара в насрещното. Нейният глас обаче остана нечут и никой от останалите пасажери не взе отношение, а водачът продължи индиферентно все едно транспортира картофи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР