Рибарската общност от Ченгене Скеле“ ще стане част от структурите

...
</TD
>Рибарската общност от Ченгене Скеле“ ще стане част от структурите
Коментари Харесай

Рибарската общност от Ченгене Скеле се присъединява към Българския фермерски съюз

Рибарската общественост от " Ченгене Скеле “ ще стане част от структурите на Българския фермерски съюз. Това стана ясно по време на визитата на ръководителя на организацията Георги Стоянов в Рибарското населено място край Бургас, където Президентът на Международния търговски и културен център ГЕОПАН доктор Стефан Пейков приветства гостите с добре пристигнали в последното леговище на европейския романтизъм.

Местните обрисуваха главните компликации и провокации, пред които се изправят всекидневно. От своя страна Георги Стоянов подсигурява, че с включването им в единствената браншова организация, сплотяваща концепциите и концепциите на производители и преработватели от цялата страна, политиките и ползите им ще бъдат отстоявани, както пред държавните органи, по този начин и ще бъде помислено за по-добро и атрактивно показване на интернационално равнище. По време на визитата бяха контрактувани и благоприятни условия за ползотворно съдействие посредством образуване на редица взаимни начинания и събития.

Българският фермерски съюз сплотява ползите, вижданията и мненията на членовете си и на публичните ползи в региона на аграрния бранш, включително: растениевъдство, отглеждане на животни, хранителна индустрия, преправка и предпазване, търговия на дребно и едро, данъчна лицензионна политика и надзор, гори, дърводобив и преправка, гъбарство и трюфели, риболовство и аквакултури, владеене, стопанисване и прилагане на аграрни земи, коопериране и сдружаване, екология и агроекология, биологично произвеждане и други. До момента са учредени структури в София, Стара Загора, Смолян и Челопеч.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР