Проведени са разговори с министъра на финансите относно публикувания проект

...
</TD
>Проведени са разговори с министъра на финансите относно публикувания проект
Коментари Харесай

Пожарникари протестират в Пловдив

Проведени са диалози с министъра на финансите по отношение на оповестения план на Закон за бюджета не Република България за 2023 година, в който не са планувани нараствания на главните заплати на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

СФС Министерство на вътрешните работи смята, че са извършени договаряния по нашите социално-икономически претенции и няма реализиран консенсус. При по този начин създалата се обстановка Федерацията ще предприеме протестни дейности, напълно в границите на законите на Република България.

В тази връзка, членове на СФС Министерство на вътрешните работи - чиновници на пожарна Пловдив и ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив ще стачкуват по месторабота, без да прекъсват осъществяването на служебните си отговорности.

Утре от 7.55 до 8.05 часа чиновниците на пожарната ще излязат да стачкуват на работните си места в 01, 03 и 04 районен съд ПБЗН Пловдив, Първомай, Стамболийски, Раковски и други,съобщи Красен Властанов - ръководител на СД 205 СФС Министерство на вътрешните работи - Пожарна Пловдив, член на УС на СФС Министерство на вътрешните работи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР