Протестът на земеделците премина и през Пловдив, като за няколко

...
</TD
>Протестът на земеделците премина и през Пловдив, като за няколко
Коментари Харесай

Протестът на земеделците затвори ключово кръстовище в Пловдив

Протестът на земеделците мина и през Пловдив, като за няколко митуни затвориха основно кръстовище, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Както по-рано анонсирахме след два часа протестни дейности на кръговото на село Труд колоната с трактори на протестиращите се запъти в посока Пловдив преминавайки през ул. " Васил Левски " (Карловско шосе). За няколко минути кръстовището с бул. " България " беше затворено, до момента в който премине тежката техника.

Исканията на протестиращите са свързани освен със дотации от страна на страната, само че и със законодателни промени.

В митинга край Пловдив участваха представители на зърнопроизводителите, на производителите на плодове и зеленчуци, овощари,  животновъди, и други браншове в земеделието. 

Българските земеделци упорстват още да има и регулатори във връзка с либерализацията, която е гласувана в Екологичен потенциал, с цел да не се наводнява нашият пазар и да се осъществя продукцията, която те създават.  

Протестите ще продължат, до момента в който земеделците не бъдат чути и до момента в който не получат адекватно предложение от страна на държавното управление по съответните ограничения.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР