Подаваме постоянно сигнали към полицията за употреба на наркотици в

...
</TD
>Подаваме постоянно сигнали към полицията за употреба на наркотици в
Коментари Харесай

Собственикът на проверяваната дискотека в Пловдив: Това е уронване на човешките права на клиентите ни

" Подаваме непрекъснато сигнали към полицията за приложимост на опиати в заведението, само че не това е методът да се ревизират присъстващите. " Това разгласи Диан Найденов, притежател на проверяваната дискотека в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Веднъж едни израелци бяха пристигнали в заведението и пушеха марихуана. Ние им направихме забележка и веднага я прибраха. "

" Подадохме сигнал към Прокуратурата за произвола на полицията. Това е оскърбление на нашите клиенти. Затвориха ни да не работим 5 час в почивен ден, в който имаме доста клиенти. Също по този начин имаме огромен личен състав, на който би трябвало да плащаме заплати. "

" Имаме сигнали, че към този момент неведнъж ще бъдем проверявани. Това е, тъй като не си мълчахме. Можехме да си мълчим, никой да не схваща за акцията и всичко да си мине. "

" Преди 40 дни имахме проверка от ГДБОП, пристигнаха с автомати и качулки, имаше 3-4 часа инспекции на светнати лампи и спряна музика. Нищо не откриха, още веднъж се случи в мощен ден, когато имаме доста клиенти "

" Смятам, че всичко това е целеустремено, има напън против нас. Ще съдим Министерство на вътрешните работи за уронване престижа на клиентите и човешките права. Не е обикновено в XXI да те карат в тоалетните да си сваляш облеклата ", добави той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР