Пловдивските общински съветници направиха корекции на Годишната програма за управление

...
</TD
>Пловдивските общински съветници направиха корекции на Годишната програма за управление
Коментари Харесай

Приеха Годишната програма за общинските имоти на Пловдив

Пловдивските общински съветници направиха корекции на Годишната стратегия за ръководство и предписание с парцели общинска благосъстоятелност. Рамката беше призната с 32 гласа " за ", 10 " срещу " и един " въздържал се ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Кметът одобри предложенията на групата на ГЕРБ и Кауза Пловдив и те не бяха подложени на гласоподаване. Така в годишната стратегия в раздела за отчуждаване се включват всички парцели, попадащи в зоната за уголемение на " Коматевско шосе ", плувният комплекс " Нептун " ще бъде даден чартърен за 10 години по Програмата за физическо образование и спорт, а разделът за придобиване се добавя с парцел от 16 декара на ул. " Полк. Сава Муткуров ". 

Съветниците поддържаха с гласовете си предлагането на да отпадне от програмата ликвидирането на съсобствеността на парцел на ул. " Трайко Китанчев " №2, защото живущи на адреса са внесли несъгласие и подписка с опасения, че ще изникне нова кооперации против блока им.

Предложенията на групата на Демократична България да отпаднат от програмата парцели не бяха признати от болшинството в залата. 

В и за кои тъкмо обекти ще бъдат отчуждени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР