Първото издание на конкурса за най-добър старт-ъп проект на ПУ

...
</TD
>Първото издание на конкурса за най-добър старт-ъп проект на ПУ
Коментари Харесай

Първото по рода си предприемаческо състезание в ПУ е към своя финал

Първото издание на състезанието за най-хубав старт-ъп план на ПУ " Паисий Хилендарски " е към своя край. На 22 октомври 2022 година изтече крайният период за изпращане на плановите оферти. На този стадий от състезанието всеки от плановете ще бъде рецензиран, оповестиха от висшето учебно заведение. Форумът се организира под патронажа на ректора на висшето учебно заведение – проф. доктор Румен Младенов.

След рецензиите ще бъдат избрани плановете, които ще бъдат позволени до втория стадий. Той ще се състои на 5 ноември 2022 година, събота, от 9:00 ч. в 7-ма публика на ректората, когато позволените екипи ще имат опция да презентират своя план. Организаторите допълват, че в границите на същия ден журито ще дефинира плановете, които следва да заемат първо, второ и трето място.

На 6 ноември, неделя, от 11:00 ч. в зала " Пловдив “ на хотел SPS, на адрес бул. Освобождение №3, ще се организира гала по награждаване на спечелилите планове. Компаниите - спонсори на събитието, ще връчат специфични награди и дарове на участниците, ще има доста изненади и коктейл за всички присъстващи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР