Официално откриха 77-ия Международен технически панаир в Пловдив. Церемонията по

...
</TD
>Официално откриха 77-ия Международен технически панаир в Пловдив. Церемонията по
Коментари Харесай

В Пловдив откриха Международния технически панаир

Официално откриха 77-ия Международен механически панаир в Пловдив. Церемонията по откриването се състоя пред Палата 3, като откриването стартира с химна на Европа и рязане на обичайна лента.

На събитието участваха министърът на стопанската система и промишлеността, кметът на Пловдив, духовници, зам.-министри и още посетители от страната и чужбина, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

Главният шеф на панаира обясни фокусът на тазгодишното му ревю: " Специален акцент е екологичното строителство от естествени материали и възобновимата сила "

Соколов разкри, че ревюто комбинира профилирани експозиции, отдадени на модерното екологично строителство, машиностроенето, енергетиката, цифровите технологии в производството, дома и търговията, тежка техника, хибридни коли и авиостроителство.

Ще присъстват близо 200 компании от над 12 страни, представящи модернизацията в тези сфери.

От своя страна министърът на икономиката и промишлеността съобщи, че пловдивския панаир е главен фокус за министерството.

" Още през 1892 година Пловдив става центъра на панаирното дело в България. Още от този миг Международен панаир " Пловдив " потвърждава, че даже в този момент след повече от 130 годни Международният ни панаир е проводник на интернационалните политики и средище на нововъведения. Мога да ви уверя, че връщането на цялостния потенциал на панаира и привличането на интернационалните сътрудници е главен фокус за нашета министерство ", каза министърът.

Според него през последната година България потвърдила, че е страна, приветлива за вложителите, като единствено за 8 месеца вложенията у нас са нарастнали с 90%.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР