Очаква се днес да бъде асфалтирано кръстовището при бул.Александър Стамболийски

...
</TD
>Очаква се днес да бъде асфалтирано кръстовището при бул.Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Кметът на Южен: На мен също не ми харесва, но сме в заварено положение

Очаква се през днешния ден да бъде асфалтирано кръстовището при бул. " Александър Стамболийски " и ул. " Никола Димков ", с цел да бъде пуснато придвижването в направление север - юг, заяви кметът на регион " Южен " пред кореспондент на Plovdiv24.bg

Той добави, че се надява времето да бъде с тях, с цел да може всичко да се случи по проект. С тези си дейности те плануват, че ще се понижи трафикът по ул. " Стефан Стамболов " и бул. " Александър Стамболийски ".

Преди дни Кунчев е имал среща с жители от засегнатите улици, които шумно показват недоволството си в обществените мрежи. 

Ето, какво пишат хората в една от известните групи за Кючука.

" Вижте по какъв начин е квалифицирано за асфалтиране на ул. " Никола Димков " и бул. " Александър Стамболийски "!! Сега ще има мнения, че по контракт е заложено да се възвърне единствено каквото е разрушено! Тротоарът и асфалта малко по-надолу са унищожени от тежката техника, само че несъмнено ще ги зареждат по този начин, тъй като са в страни от обекта! Абсолютно същото е и на " Александър Стамболийски " с " Люсиен Шевалас ", " Братя Шкорпил ", " Димитър Талев "! В 21 век това е цялостно безсрамие и безхаберие! След 50 години очакване, дори едни бордюри и плочки не можа да смени общината употребявайки момента с асфалтирането!! ", написа сърдит жител. 

Той е прикачил и няколко фотоси, с цел да онагледи недоволството си.

" Не можах да приказвам с създателя на фотосите. На срещата пристигнаха други поданици, само че съм склонен с настояванията им. На мен също не ми харесва, че по този начин се получава, само че сме в заварено състояние от подписани контракти от някогашните ръководители. Търсим разновидности. ", показа пред нас кметът на регион " Южен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР