Областният управител на област Пловдив проведе днес срещи във връзка

...
</TD
>Областният управител на област Пловдив проведе днес срещи във връзка
Коментари Харесай

Ангел Стоев проведе срещи със секретарите на общини и EVN във връзка с предстоящите избори

Областният шеф на област Пловдив организира през днешния ден срещи по отношение на подготовката на парламентарни избори на 2 октомври.

" Това са следващите избори, които организираме и имаме опит, основана е доста добра връзка и съгласуваност с всички общини и се надявам, изборите на територията на региона да преминат умерено и сполучливо “.

Това съобщи след срещата си със секретарите на общини, която имаше за цел да се прегледа и обясни графика на дейностите в оставащите дни до 2 октомври. Печатните бюлетини ще дойдат в регионална администрация на 28 септември и по график ще бъдат раздадени на общините.  

се срещна и с ръководителите на Клиентските енергоцентрове (КЕЦ) на EVN на територията на Пловдивска област. По време на диалога стана ясно, че сдружението е направило нужната организация за обезпечаване на електрозахранването на всички секционни комисии, както и на две покои в Международния панаир – Пловдив, в които ще се одобряват изборните бумаги в нощта на изборите.

" Вашата роля е доста виновна, изключително в изискванията на машинен избор, по тази причина бих желал от вас да извършите още веднъж своите механически прегледи, с цел да бъдем сигурни, че всичко в деня и нощта на вота ще мине обикновено “, разяснява регионалният шеф.  

Освен това изиска информация по какъв начин върви подготовката за есенно-зимния сезон. По данни от ръководителите на центровете няма проблеми с обезпечаването на ток за клиентите. Има обезпечени дежурни екипи, които имат нужната техника и запас, с цел да реагират при повреди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР