Няма да пращаме кораби и войски в Червено море. Това

...
</TD
>Няма да пращаме кораби и войски в Червено море. Това
Коментари Харесай

Министърът на отбраната от Благоевград: Няма да пращаме кораби и войски в Червено море

Няма да пращаме кораби и войски в Червено море. Това разгласи министърът на защитата Тагарев от Благоевград през днешния ден, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Коментарът му бе провокиран от острата реакция на от преди дни, който разкритикува военният министър поради появилата се информация, че България ще се включи с военна мощ в интернационалната интервенция на Съединени американски щати за отбрана на корабоплаването в Червено море. 

" Вие знаете, че първият похитен транспортен съд " Галакси водач " има капитан и асистент капитан, които са българи, всички дурги моряци бяха освободени, само че капитанът и помощник-капитанът към момента са на кораба. Наша задача е да намерим метод те да бъдат осовобдени. Знаете, че и български транспортен съд " Руен " беше похитен. Първоначално с 8, след това 1 беше освободен, със 7 души на борда, и ние би трябвало да търсим решения ", разяснява Тагарев. 

" Ние дискутираме най-различни опиции, това, което сподели господин Борисов, той е безусловно прав. Няма по какъв начин ние да се включим в такава интервенция, без да има решение на Народно събрание. Ние още дискутираме в изпълнителната власт кой е най-хубавия метод да подходим в актуалната обстановка ", сподели още той.

По думите му България може да взе участие по разнообразни способи в интервенцията: " Опициите са: първо ние няма да пращаме кораби, второ в никакъв случай не е ставало дума за пращане на армия в Йемен, може да участваме по разнообразни способи в сходство с нашите качества ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР