Новото комедийно заглавие “Ревност“ на театрална къща Вива арте“ с

...
</TD
>Новото комедийно заглавие “Ревност“ на театрална къща Вива арте“ с
Коментари Харесай

Пловдивчани луднаха по представление с Асен Блатечки

Новото комедийно заглавие “Ревност “ на театрална къща " Вива арте “ с присъединяване на звездния тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена на 27 февруари 2023г., от 19.00ч. в Дом на културата " Борис Христов “.

Билетите се него се изчерпаха единствено за няколко дни, по тази причина заради огромния интерес и многочислените запитвания, уредниците взеха решение да пуснат в продажба билети за още едно второ зрелище, което ще се играе на същата дата 27 февруари в Дома на културата, само че с начален час – 17.00 часа. Това оповестиха от Община Пловдив.

Комедията ще се играе в Пловдив за първи път, а пловдивчани ще се насладят на образован комизъм, деятелен сюжет и запаметяващи се герои. " Ревност " е последната пиеса на известния американски публицист и сценарист Сам Бобрик. Тук той още веднъж се занимава с проблемите на " междинната възраст ". Един извънредно атрактивен роман за това по какъв начин един утопичен някогашен ухажор може да възкреси за живот позавехналите фамилни взаимоотношения.

В основните функции, след 17 години блестящо партньорство, ще забележим обичаните артисти - Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Забележително място в екипа намират и надареният Стефан Иванов и младата звезда на държавна такса " Адриана Будевска “ - Пепа Николова. А нюансите на горест, смях и парадокс в сюжета са ловко подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Билетите за представлението на 27 февруари 2023г. от 17.00 часа ще бъдат в продажба от на следващия ден – 2 февруари на касата на " МаскАрт “ в Дома на културата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР