на нов голям жилищен комплекс в града ни, видя

...
</TD
> на нов голям жилищен комплекс в града ни, видя
Коментари Харесай

Затвориха част от булевард в Пловдив заради строежа на нов огромен жилищен комплекс

на нов огромен жилищен комплекс в града ни, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Става дума за западното платно на бул. " Освобождение " в сектора сред кръстовищата с ул. " Съединение " и с ул. " Княз Борис Първи ".

Част от тежката строителна техника бе ситуирана върху пътното платно, което направи невероятно прекосяването на други коли. За задачата бяха сложени указателни табели, които осведомиха водачите за зародилата смяна.

Ето какво споделя вложителят за новото си начинание:

" Жилищен комплекс " Тракия Сити Парк " е ситуиран в самото сърце на к.в. " Тракия ", който е с най-добре развита инфраструктура. Комплексът се намира в непосредствена непосредственост до детски градини и ясли, учебни заведения, хранителни хипермаркети, търговски центрове и аквапарк.

Локацията му е извънредно лесна за достъп както с публичен превоз, по този начин и лек автомобил.

Комплексът разполага с внушителните 13 700 м 2 вътрешен озеленен двор, в който ще има детски площадки, стрийт фитнес и зони за отдих.

Разполага с богато многообразие от едностайни, двустайни и тристайни жилища – общо 1196 броя.

Паркоместата са обезпечени на 100% с общо с 1512 паркоместа, при нужни 1250, за спокойствието на живущите ще има построени системи за видеонаблюдение и надзор на достъп ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР