На датата на Международния ден на човечността - 10 декември,

...
</TD
>На датата на Международния ден на човечността - 10 декември,
Коментари Харесай

Благотворителен коледен базар за децата от Паралелен свят

На датата на Международния ден на човечността - 10 декември, възпитаници и учители от ПГ по механотехника " Проф. Цв. Лазаров “ се сплотиха в името на децата от съдружие " Паралелен свят “.

МеханоМисия " Резенче обич “2 е обичаен благотворителен коледен базар, за който възпитаници, учители и родители подготвят кулинарни изненади, майсторят забавни сувенири и идват да се забавляват и да изразят своята съпричастност към специфичните деца от съдружие " Паралелен свят “. След спиране от няколко години, поканата за събитието насочи апел към всички да се включат с шепа добрина, щипка обич, доста усмивки и положително въодушевление.

" Механовци откриват същинско неподправено другарство у децата от " Паралелен свят “. Всяка тяхна среща е дълго чакана и носи доста позитивни страсти “, споделя уредникът на събитието Фани Пейчева.

Тази година благотворителният базар се състоя в Дома на културата " Борис Христов “. Събитието откри шефът на ПГМТ " Проф. Цветан Лазаров “ инж. Анета Чилингирова, която с наслада приветства присъстващите.

Ръчно направени картички и сувенири, коледни мъфини и курабии, банички и питки, танци и доста игри, грамоти и оценки чакаха децата от " Паралелен свят “ и учениците на Механото.

Заедно всички участници потвърдиха, че освен материалното е значимо в нашето всекидневие, значимо е да дариш " резенче “ доброта, да стоплиш нечия душа, да бъдеш другар!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР