Кметът на район Северен“ в Пловдив и председателят на Българския

...
</TD
>Кметът на район Северен“ в Пловдив и председателят на Българския
Коментари Харесай

Започна фермерското изложение в Пловдив

Кметът на регион " Северен “ в Пловдив и ръководителят на Българския фермерски съюз Георги Стоянов откриха ревюто на локални млечни и фермерски артикули, което се организира на бул. " Марица “ 81 до парк " Моливчетата “.

Събитието продължава и утре (18 май). Двамата разгледаха ревюто и обърнаха внимание на всеки аграрни производител. Инициативата е национална и се организира в разнообразни български градове с поддръжката на Министерство на земеделието и Държавен фонд " Земеделие “.

Производителите споделиха с кмета, че оферират редки артикули с следено и високо качество, които не се намират в огромните вериги и магазини. Много от продуктите са документи за натурално произвеждане и подкрепени с лабораторни разбори за наличие. Според фермерите най-подходящата формула за разпространение на продуктите им е организирането на точно такива пазари и места за директна продажба с поддръжката на общините и страната.

Кметът на регион " Северен “ съобщи, че локалните фермери могат да разчитат на поддръжката на общината за развиване на дейностите си и директните продажби на потребителите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР