Музиката притежава уникалната сила да ни откъсва от реалността и

...
</TD
>Музиката притежава уникалната сила да ни откъсва от реалността и
Коментари Харесай

Истинска магия с привкус на устойчивост на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023

Музиката има неповторимата мощ да ни откъсва от действителността и да ни придвижва в далечни, магични светове… Но до момента в който се любуваме на нейното обаяние, не би трябвало да забравяме отговорността си към околната среда.

Вероятно ви се е случвало да посетите концерт или друго събитие навън, което ви е останало спомен за цялостен живот, защото сте се забавлявали същински и от все сърце, в компанията на своите другари, хубава музика, завладяващите резултати и обичаните си реализатори. Не се тормозете, даже и да не сте – към момента не е късно. Можете да изживеете тази магия още това лято.

А случвало ли ви се е след края на събитието, разотивайки се разчувстваната навалица, да обърнете внимание какво оставят хората след себе си? А в миналото питали ли сте се за какво го вършим? Защо не събираме отпадъците си, а разчитаме, че някой различен ще го направи вместо нас? Когато сме у дома и се любуваме на прелестно време със фамилията и приятелите си, всички дружно след  това почистваме, нали? И този обред остава все по този начин прелестен, както и самото преживяване. А за какво не го вършим когато сме на открито?

В идващите няколко реда ще изследваме привлекателния свят на музиката и нейната връзка с устойчивостта. Ще разгледаме значимостта на почистването след себе си и оставянето на позитивно влияние върху околната среда, до момента в който се забавляваме. Дори ще ви дадем една концепция къде можете да се насладите на всичко това през лятото. Продължете да четете, в случай че желаете да разберете по какъв начин да съчетаете същинската магия на музиката с привкус на резистентност, като внимавате за боклука, който оставяте след себе си.

1. Избирайте устойчиви събития: Когато посещавате концерти, фестивали или други събития навън, търсете уредници, които отдават значение на устойчивостта. Търсете вълнуващи събития, които с изключение на, че ще ви харесат с това, което пре длагат, ще ви дават и място за преработване или  рециклируеми, многократни опаковки да вземем за пример. Подкрепяйте събития, които имат за цел да понижат отпадъците и да имат позитивно влияние върху околната среда. Като избирате екологични събирания, вие допринасяте за по-устойчива просвета на музиката.

2. Не оставяйте следи: Докато се наслаждавате на музиката и заниманията, постарайте се да не оставяте следи зад себе си. Изхвърляйте отпадъците си вярно, като употребявате контейнерите за разделно събиране. Ако не можете да намерите подобаващите контейнери, задръжте отпадъците си, до момента в който намерите уместно място за изхвърляне. Уважавайте мястото и околната среда, като го оставяте толкоз чисто, колкото сте го разкрили. Като поемате отговорност за личните си боклуци, вие допринасяте за запазването на хубостта на местата, където музиката оживява.

3. Разпространявайте устойчивия метод на живот: Бъдете последовател на устойчивостта в музикалната общественост. Провокирайте вашите другари и събеседници на концертите, които посещавате, да одобряват екологични практики. Започнете диалози за значимостта на почистването след себе си и правенето на устойчиви избори. Споделяйте препоръки и хрумвания за понижаване на отпадъците на музикални събития, посредством обществените мрежи или локалните музикални общности.

Сега евентуално ще си помислите, че откриването на устойчиви събития, които оферират питиета в рециклируеми опаковки и разполагат с кошчета за разделно събиране е невероятно, НО грешите. Ние знаем за едно такова турне, което  даже напълно скоро ще спре в нашия град. Ако желаете да се потопите в магията на музиката, с привкус на резистентност - можете да го извършите на 15 юни, в град Пловдив, в парк " Лаута “, на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Освен, че ще можете да дадете своя принос към опазването на окол ната среда, ще можете да чуете онлайн някои от най-обичаните български реализатори, измежду които: V:RGO и EMIL TRF, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Дара Екимова, Боро Първи, VICTORIA, DENI, Venda, VALL, топ DJ-ят на България - DJ Mascota, както и енергичния McP, в компанията на танцьорите от SkyWalkers, с хореографиите на Remi Toin.

Вълнуващите интензивности за всички нетърпеливи младежи от " Града под тепетата “ ще започват още в 15:00 ч. Всички подранили почитатели ще имат опцията да се срещнат от близо с някои от обичаните си звезди, да поиграят на занимателни игри, да снимат вълнуващите страсти преди концерта, както и да дадат своят резистентен образец, като се насладят на компактната Coca-Cola в рециклируема опаковка от 300 мл., която откакто изпият, да смачкат и изхвърлят в най-близкото кошче за разделно събиране.

Истинската магия на музиката върви ръка за ръка със задължението ни към устойчивостта. Като почистваме след себе си, бъдем деликатни към отпадъците, които сътворяваме, и поддържаме екологични начинания, ние сътворяваме хармонично комбиниране от музикално наслаждение и екологична отговорност. Тазгодишното Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour застава твърдо зад тази задача и ще я ползва и в идващите си четири концерта - във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19:00 ч., Бургас –  на 7 юли, от 19:00 ч., на площад " Тройката ", в Севлиево - на 9 септември, от 18:00 ч., в парк " Казармите “, и по традиция – на грандиозния финал  в София - на 16 септември, от 18:00 ч., на площад " Княз Александър I Батенберг “.

Да вземем осъзнати решения, с цел да понижим въздействието си, да разпространяваме информираност и да поддържаме просвета на музиката, която сплотява очарованието на мелодиите със запазването на хубостта на нашата планета. Заедно можем да изживеем същинската магия на музиката с привкус на резистентност. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР