Молец са второто българско име, което се качва на сцената

...
</TD
>Молец са второто българско име, което се качва на сцената
Коментари Харесай

Молец превземат сцената на Франкофоли в Пловдив с чувствени песни и майсторска лирика

" Молец " са второто българско име, което се качва на сцената на Франкофоли тази година. След присъединението на поп звездата Миро като част от програмата на 17 юни, и бг шлагерът на годината – " Молец ", потвърдиха присъединяване си на френския фестивал. Сетът на атрактивния дует публично ще бъде първото осъществяване на първия фестивален ден - 16 юни, на огромната сцена на Гребната база в Пловдив.

Крис и Юли (Кристиян Макаров и Юлиян Славчев) са на сцената от малко повече от година, само че триумфът им към този момент е безспорен. Те са изпълнителите с най-вече номинации от Годишните Музикални Награди на БГ Радио, които ще се проведат на 27 май в Пловдив. " Молец " се появяват ненадейно през 2020 година и съумяват стремително да влязат в душите на доста и разнообразни генерации, препълват зали и разпродават концертите си, а на участията им постоянно се извиват опашки. Днес са на път да показват своя първи албум с огромно турне в шест града в страната.

Творчеството им носи българската музика в доста друга посока – стилът им е нов за родната сцена, само че към този момент обичан за мнозина - ров бийтове в R&B стилистика с дълбоки поетични текстове.

На 16 юни, в първия ден от най-големия интернационален фестивал с франкофонска сила, ще забележим елегантната и мистична Имани, брилянтната LP, слънчевия дует Bon Entendeur и любимката на българската аудитория Елена Папаризо.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР