Майката на 5-годишния Адриан, който беше обезобразен от побой в

...
</TD
>Майката на 5-годишния Адриан, който беше обезобразен от побой в
Коментари Харесай

Майката на детето, малтретирано в Пловдив, е дала съгласие бащата да се грижи за него

Майката на 5-годишния Адриан, който беше обезобразен от побой в Пловдив, се е съгласила татко му Венислав Алексиев да се грижи за него. Това е удостоверила пред " " адвокатката на Стела Алексиева Таня Маринова. Тя изясни, че решението не е непрекъснато и бащата не получава наставнически права над момчето. 

" Това е привременна мярка. Гражданският процесуален кодекс дава алтернатива в хода на огромно дело, каквото е това за развода им, да се прегледа по-малко ", сподели юрист Маринова. По думите ѝ Стела Алексиева се е съгласила, тъй като е по-добре 5-годишното дете да остане при татко си, вместо да е в институция. " От двете несгоди избрахме по-малката ", уточни тя. 

Алексиева е с повдигнато обвиняване за причиняване на междинна тлелесна щета на сина си, довела до обезобразяването на главата му. Заедно с нея към наказателна отговорност е притеглен приятелят ѝ Петър Чернев, който е упрекнат за още едно пострадване на детето и за насила. 

В момента Стела Алексиева е на независимост с мярка за неотклонение " подписка ". Чернев е в ареста. 5-годишният Адриан беше опериран. 

Въпреки че се е съгласила до края на делото за бракоразвод бащата на момчето да се грижи за него, майката е издействала оптимално уголемен режим на персонални връзки. Тя ще може да го вижда един път седмично.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР