Липсата на сняг в края на годината разкри неподозирани таланти

...
</TD
>Липсата на сняг в края на годината разкри неподозирани таланти
Коментари Харесай

Без сняг в Соволяно си направиха алтернативен снежен човек

Липсата на сняг в края на годината разкри неподозирани гении измежду жителите на кюстендилското село Соволяно, съобщи кореспондент на " Фокус “ . Те си направиха различен снежен човек от автомобилни гуми. В основата на самодейността е кметството и екипът на читалище " Светлина “.

Атрактивният снежен човек в Соволяно демонстрира по какъв начин може и с доста малко средства, само че с огромно предпочитание, нюх и усърдие да се вършат положителни неща в интерес на всички. 

" Подготвяме се за празниците. Тази година украсата ще бъде по-различна и по-хубава. В момента това, което е направено, е с помощта на читалището. След това ще продължим и с украсата на Коледната елха и други изненади “, сподели кметът на Соволяно Пламен Илиев.

" Решихме да създадем снежния човек от автомобилни гуми. Боядисахме ги с бяла багра. Направихме към тях дървени гномчета. Нашата цел е да има въодушевление и да се радваме всички в тези хубави празници, които ни предстоят. Предстоят ни тържества и концерт “, разясни читалищният секретар Корнелия Чизмова.

Хората от Соволяно демонстрираха на процедура, че даже когато времето не е по проект – с малко нюх може да се способства за празничността и радостното въодушевление.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР