Коалиция Съединени за Пловдив представи на нарочна пресконференция кандидатите си

...
</TD
>Коалиция Съединени за Пловдив представи на нарочна пресконференция кандидатите си
Коментари Харесай

Съединени за Пловдив: Искаме градът да стане като Сиатъл, а не като Бирмингам

Коалиция " Съединени за Пловдив " показа на нарочна конференция претендентите си за кметове на районите  " Южен " и " Тракия ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Представянето беше направено от претендента за кмет на Пловдив, който показа, че тъкмо към тези два региона има сантимент.

Кандидат за кмет на " Тракия " е 41-годишната, водач на Партия на зелените. Презастрояване, компликации с паркирането, малко места в детските заведения, застаряваща инфраструктура - очерта тя проблемите на регион " Тракия ". 

Васко Вътев (47 г.) е претендентът за кмет на регион " Южен ". Посочи като най-сериозни проблеми новосъздадените квартали " Остромила " и " Беломорски ", а за " Коматево " счита да направи изнесена приемна на районната администрация. Открои като предизвикателство построяването на Южния обходен колектор и съобщи, че с екипа си ще се погрижи започнатите планове за превръщането на " Македония " и " Александър Стамболийски " в булеварди да бъдат приключени. 

и районните кметове от обединението ще имат приемен ден за жители всеки ден, а по регионите ще се възобнови практиката за Граждански препоръки. 

" Двамата претенденти са експерти, потвърдили се в своята област. Тези два региона са по-големи от Пазарджик, Асеновград, Смолян, Хасково. Подкрепете хора, които считат, че Пловдив заслужава по-добро ръководство " - сподели Георги Колев от ЗС " Ал. Стамболийски ".

" Нашата коалиция си е сложила за цел не да ръководи политически, а експертно, тъй като считаме, че партийното ръководство вреди. Техните цели ще се водят от публичния, а не от партийния интерес " - съобщи Владимир Кисьов от ВМРО-БНД.

Колев предизвести, че най-страшното за Пловдив следва и бъдещите жертви ще са регионите " Южен ", " Западен " и " Тракия ". " Всеки квадратен метър в Пловдив ще бъде обект на интерес. Детройт и Бирмингам имат идентичен стопански профил с Пловдив, и двата града банкрутираха. Пловдив сега е спалня. Ако пристигна Илън Мъск и желае да си направи тук фабрика, може да му предложим единствено да настани негови чиновници тук, а фабриката ще е в друга община. В Пловдив има 40 000 студенти, които оставят 1 милиард в града. Трябва да създадем по този начин, че тези млади хода да останат тук и тогава ще станем Сиатъл " - сподели той. 

Кисьов добави, че политиката на екипа на ще е да работи със прилежащите общини по така наречен Интегрирани планове. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР