Кметът на район Централен“ , заместник-кметът Фиданка Кацарева и Мисис

...
</TD
>Кметът на район Централен“ , заместник-кметът Фиданка Кацарева и Мисис
Коментари Харесай

Мисис България откри благотворителен базар в Пловдив

Кметът на регион " Централен “, заместник-кметът Фиданка Кацарева и Мисис България 2022 Мани Вартан " Направено със сръчни ръце, даряваме с обич и сърце ", който всяка година се организира на прага на Рождество Христово в ДГ " Малкият Принц “. И тримата избраха да купят ръчно направени сладки и бонбони с името на детското заведение.

" Нека духът на добротата, който струи от този благотворителен базар, да продължава през цялата последваща година. Каузата, която поддържаме е значима освен за фамилията на Кармен, само че и за цялото ни общество “. С тези думи кметът на регион " Централен “ се обърна към шефа на детската градина Анелия Божанова, учителите, родителите и посетителите на благотворителното събитие и пожела на всички радостни празници.

На базара, който продължава 2 дни, има обилие от домашно приготвени сладки – джинджифилови човечета, коледни курабийки, бонбони, мъфини, шоколадови гирлянди, картички, свещи и коледни декорации, направени от надарените деца от детското заведение.

Средствата от него ще отидат за поддръжка на 15-годишната Кармен Стойчева от Пловдив, родена с диагнозата " акушерска пареза “ и с прекратени нерви, контролиращи придвижванията на дясната й ръка. Въпреки  проведената  активна  рехабилитация, резултати няма и тя се нуждае от лекуване. Надежда дават от болница в Турция, където ще се  извърши присаждането на засегнатите нерви. Сумата, нужна за интервенцията е 30 000 евро и е непостижима за фамилията.

Това е четвърта поредна година, в която деца, родители и педагози от ДГ " Малкият принц “ се сплотяват за провеждането на коледен базар с благотворителна идея.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР