КЛИВЛАНД (AP) — Хосе Рамирес се свърза с хоумър от

...
КЛИВЛАНД (AP) — Хосе Рамирес се свърза с хоумър от
Коментари Харесай

Хосе Рамирес кара в 3 ръна, докато водещите в AL Central Guardians надделяват над Mets със 7-6

КЛИВЛАНД (AP) — Хосе Рамирес се свърза с хоумър от два ръна и дубъл на RBI, до момента в който Кливланд Гардиънс победи New Йорк Метс със 7-6 във вторник вечерта, съвпадайки с най-дългата им победна серия за сезона от пет мача.

Дейвид Фрай добави първия си в кариерата хоумрън с щипка, удар от два ръна в шестия ининг, за AL Central-водещи Guardians. Кливланд има четвъртото най-хубаво достижение в мейджърс със съответствие 32-17 и завоюва шест следващи победи на Progressive Field.

Джеф Макнийл и Старлинг Марте удариха хоумърс по два ръна, а Марк Виентос имаше соло удар за Метс, които отпаднаха в първите два мача от серията и са с 3-9 от 10 май. Макнийл и Виентос вкараха по два гола.

Ник Сандлин (4-0) записа две аутове в петия и Еманюел Clase направи деветото за най-хубавото си 15-о избавяне в MLB от 18 шанса, оттегляйки Pete Alonso с двойна игра в края на играта.

Ню Йорк в никакъв случай не водеше, само че дръпна в границите на един манш на върха на пето, шесто и осмо място. Хоумър на Марте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР