Кандидатът за общински съветник Петър Троянов с анализ в социалните

...
</TD
>Кандидатът за общински съветник Петър Троянов с анализ в социалните
Коментари Харесай

Петър Троянов: Славчо, знаеш ли кой ти плаща кампанията?

Кандидатът за общински консултант Петър Троянов с разбор в обществените мрежи относно основните лица от съставената от седем партии сглобка " Съединени за Пловдив ".

“Нашата задача е да стабилизираме финансово Пловдив. Дълговете ще надминат 150 милиона! "

Страхотен и необикновен е слоганът на новата коалиция, самопризвала се да " избави " за следващ път Пловдив от налегналите го беди. Този път участниците в нея, до момента явявали се непроменяемо на последните 5 избора за локален парламент, се сплотиха към извадения от нафталина. Между другото, незает към този момент години, след последното му крушение в Народното събрание.

" Нашата задача е да стабилизираме финансово Пловдив “, споделя и юрист, претендент за общински консултант. За обществото е индивидът на КМД в Общинския съвет - компанията, почистваща Пловдив още от времето на кмета. Само преди дни тя си уреди нарастване на средствата, които получава от Община Пловдив за депониране на пловдивския отпадък от 30 на 50 лева на звук. Пловдив депонира над 150 000 т. на година. Добро стабилизиране.

В листата е и Павел Милушев, 8 години заместник-кмет на регион " Южен “. Та той има хрумвания за развиване на квартала. Дори и не желая да му ги чуя, при положението на региона му. Район " Южен “, при ръководството на този заместник-кмет, претърпя най-голямото си поражение. Сега пък той желае да оправи и регион " Източен ", където ще е претендент за областен кмет.

Друга огромна звезда в листата е. Човекът, който обича да споделя по какъв начин от студентската пейка е станал заместник-кмет и счита да се пенсионира като подобен. Той също ще стабилизира Пловдив. Нищо, че единствено за последните 2 години беше възложител на публични поръчки за над 50 млн. лв.. Пари на пловдивските данъкоплатци. А скоро стана прочут с това, че употребява длъжностен първокласен автомобил, закупен с пари, предопределени за деца.

Да не забравяме и " ракетоносителят " инж. Владимир Кисьов. Минал през " Съюз на Свободните демократи ", " Съзю за Пловдив ", а в този момент най-сетне осъзнал, че е челник и оглави Вътрешна македонска революционна организация. Бизнесменът строи и строи из Пловдив, а мнозина от терените в миналото са били общински.

Макар и от разнообразни политически спектъри, в този момент те още веднъж са дружно. Точно преди 12 години Колев, Кисьов и Титюков направиха " Коалиция за Пловдив " – групата им в Общинския съвет бе кръстена " Амстердам ", само че не поради това че обичат да вървят в нидерландската столица, а тъй като " ам-ам " -каха разнообразни благинки. Въпросната коалиция крепеше ръководството на и дружно с Българска социалистическа партия управляваха града.

Има и други звезди в листата на " Коалиция “Съединени за Пловдив " “, само че има време и за тях.

Днес тези същите приканват за " транспарантна и открита акция “. Вие да познавате някой ваш непосредствен или прочут, който да е дал своя вот за Земеделски съюз " Ал. Стамболийски “? Трудно и ще намерите, само че на изборите през 2019 година за тази партия има " дали своят вот “ 8 500 пловдивчани. Доста от тях живеещи и в ромските махали.

Та ще " стабилизираме финансово Пловдив “ и ще водим " транспарантна и открита акция “!

Да бе и един мармот завива шоколад...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР