Игри на волята“ се проведоха във физкултурния салон на СУ

...
</TD
>Игри на волята“ се проведоха във физкултурния салон на СУ
Коментари Харесай

Второкласници от Пловдив се състезаваха в Игри на волята

" Игри на волята “ се организираха във физкултурния салон на СУ " Свети Константин-Кирил Философ “ – град Пловдив. Домакини бяха второкласниците, а специфичен посетител - любимецът от четвъртия сезон на едноименната телевизионната игра Георги Петков – Гого – фитнес инструктор и първенец по калистеника. Това оповестиха от учебното заведение

Той е идващият българин, след Йордан Йовчев, взел участие в Ninja Warrior. А мотото му е: “Ако вярвяш задоволително мощно, създаваш невъзможното! ".

Идеята за провеждането на този състезателен празник е да се подсети на учениците какъв брой значимо е да имат двигателна просвета и да водят здравословен метод на живот. Децата бяха извънредно разчувствани от срещата със своя любим. Подготвиха се авансово като създадоха табла с правила за здравословно развиване.

По време на срещата му зададоха безчет въпроси - за това по какъв начин реализира спортните си триумфи, за режима му на хранене, за живота в телевизионния формат. Той им описа изчерпателно и им подсети да съблюдават здравословни привички: да спят задоволително, да одобряват качествена храна, да прекарват повече време измежду природата, да имат положителни другарски връзки. Запозна ги с калистениката - спорт, при който има цялост от двигателни извършения, употребяващи главно тежестта на тялото.

Най-впечатляващо беше, когато първенецът сподели отлична атлетична форма и направи проява на някои атрактивни детайли от този спорт.

Участниците в срещата доста се забавляваха, само че по-важното е, че се мотивираха - дадоха обещание на своя обичан воин да му подражават като се хранят здравословно и спортуват интензивно, като бъдат дисциплинирани и повярват в личните си благоприятни условия. Благодарим ти, Гого!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР