Финансистът , пети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС в 16-ти

...
</TD
>Финансистът , пети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС в 16-ти
Коментари Харесай

Спас Шуманов от ГЕРБ с призив: Излезте и гласувайте, а не случайни хора да решават съдбата ни

Финансистът, пети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град, насочи следния апел към пловдивчани:

България е изправена пред нелеки провокации - инфлация, стагфлация, криза и евентуална дългова рецесия. Единственият метод да се оправим сполучливо с тези трудности е посредством съществуването на устойчиво държавно управление и настоящо Народно заседание. В противоположен случай българският народ ще продължи да понася тежките последици от ръководството на " умните и красивите ".

През годините на ръководство на ГЕРБ Пловдив съумя да притегли значими вложения, което го трансформира в прелъстителен център за хора от цяла Европа. Бързото развиване на града постанова значима държавна поддръжка, ориентирана към обезпечаване на нужните финансови средства за осъществяване на жизненоважни вложения в градската инфраструктура.

Като жител на Пловдив имам ясното схващане, че тези планове са доста значими и нужни за устойчивото развиване на града. Ще работя интензивно за привличане на финансови средства от разнообразни източници, с цел да поддържа растежа и просперитета на нашия град.

Непрестанното опълчване и популизмът в България ще продължат да повреждат институциите, обществото и стопанската система на страната. Затова ние би трябвало да се фокусираме върху това да създадем нужните условия за обезпечаването на заслужен живот за всички български жители.

Осигуряването на непоклатимост и предвидима среда е от значително значение за бизнеса и жителите, като това може да се реализира посредством запазването на данъчния модел, санирането на жилищните здания, даването на налични жилища, обществена отбрана, устойчива претовареност, опазване на здравето и промени за битка с избягването на налози.

Това ще възвърне доверието на българския народ в държавното ръководство и ще трансформира България в по-зелена, по-дигитална и по-устойчива страна, способна да устои на всевъзможни провокации.

Когато си слагаме въпроса " За кого да гласуваме? ", би трябвало първо да идентифицираме кое ли пречи на напредъка на България през последните 24 месеца.

Трябва да спрем непродуктивните политически войни и да изберем водачи, които са подготвени да слагат ползите на жителите преди всичко и да работят за богатството на страната.

Нека не се позволява политическата атмосфера да наврежда на институциите и стопанската система на страната.

Нека работим дружно, с цел да реализираме разцвет и непоклатимост за всички български жители.

Обръщам се с апел към всеки български жител да излезе на 02.04.2023 година, да гласоподава и да не разреши на инцидентни хора да вземат решение ориста на българския народ. Единствената партия, която може да основава и усъвършенства изискванията за битие и развиване в България, е Политическа партия ГЕРБ. Ние можем, знаем и го вършим.

Имате право на преференция, възползвайте се от нея. Вашият избор през днешния ден ще дефинира нашето бъдеще на следващия ден. Изборът е с номер 2 и самостоятелно гласоподаване на доверие с 105 в Пловдив град.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР