Енгин Ергуван, който застреля граничния полицай Петър Бъчваров през границата

...
</TD
>Енгин Ергуван, който застреля граничния полицай Петър Бъчваров през границата
Коментари Харесай

Единият от братя, убили нашия граничен полицай: Запуших си ушите и треперейки, казах батко, не го прави

Енгин Ергуван, който простреля граничния служител на реда Петър Бъчваров през границата с Турция е признал за стореното пред органите на реда в Одрин и е споделил, че се е уплашил и е стрелял от боязън.

Брат му Мустафа, който също е арестуван, споделя, че двамата отишли до граничната вадичка, с цел да търсят подведен добитък, минал границата от България, който да приберат за себе си.

Българска национална телевизия разполага със наличието на протоколите от разпитите на двамата братя.

" От колата, слязоха двама униформени. Насочиха фенера към страната където се намирахме и единият от тях извика " go, go ". През това време чухме тон, който оръжието издава при изпразване и зареждане на пълнителя. Помислихме си, че ще стрелят по нас и се изплашихме. Брат ми, без да ми споделя, каквото и да било, взе от земята пушката, която непрекъснато носи със себе си и стреля към мястото, където се намираха чиновниците. Много се уплаших. Легнах с лице към земята, запуших си ушите и треперейки споделих: батко, не го прави! ", споделя Мустафа пред съда.

В " Денят стартира с Георги Любенов " шефът на Националната следствена служлба изрично отхвърли изказванията на двамата подсъдими, че са работили под нерешителност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР