Два подлеза по улица Иван Михайлов са се превърнали в

...
</TD
>Два подлеза по улица Иван Михайлов са се превърнали в
Коментари Харесай

Два подлеза, превърнати в свърталища на наркомани, застрашават ученици от Благоевград

Два подлеза по улица " Иван Михайлов " са се трансформирали в сварталище на бездомници, наркомани и алкохолици, съгласно четец на Blagoevgrad24.bg .

" Нашите деца и останалите пешеходци са принудени да пресичат по пътя с риск за живота си. Отговорните институции нехаят, а ние питаме - би трябвало ли да стане случай, с цел да се вземат ограничения? ", се показва в сигнал до медията ни.

Единият от подлезите се намира против Спортния пансион. От години мястото не се употребява за секване, като в миналото е имало решетка, която е ограничавала достъпа. Днес обаче тя е мощно компрометирана, което разрешава влизането вътре. Самият подлез е мощно компромемтиран и рисков, като тук-там се виждат паднали плочки, откри наша инспекция.

Другият рисков подлез се намира тъкмо до Професионална гимназия " Ичко Бойчев ". От него, даже в зимните дни, когато температурата е по - ниска, се носи аромат на урина. Около подлеза се търкалят бутилки от разнообразни алкохолни питиета, постоянно там се вижда да влизат бездомници и други съмнителни лица. Достъпът до подлеза е изцяло свободен. Реално обаче той не се употребява поради извънредно неприятното положение, в което се намира. Често пъти в региона се следят пресичащи пешеходци, които минават през пътните платна с риск за здравето и живота си.

" Призоваваме в Бюджет 2023 година на Община Благоевград да бъдат заложени средства за ремонт на двата подлеза, което ще разреши безвредно прекосяване на пешеходците! ", написа угрижен родител.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР