Днес в Международен панаир Пловдив бяха открити две от най-зелените

...
</TD
>Днес в Международен панаир Пловдив бяха открити две от най-зелените
Коментари Харесай

Пловдивският панаир - притегателно място за ловците на България за пет дни

Днес в Международен панаир Пловдив бяха открити две от най-зелените и цветни изложения - " Природа, лов, лов на риба " и " Цветна пролет ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg. Изложенията са ориентирани към концепцията за фамилията и природата, за свободното време и заниманието. Те ще се проведат до 26 март 2023 година в панаирното градче, а присъединяване имат и държавните горски стопанства.

Събитието беше открито от изпълнителния шеф на Панаира Иван Соколов в наличието на кмета, регионалния шеф, ръководителя на общинския съвет и други публични лица.

Международната галерия " Природа, лов, лов на риба " 2О23 показва браншовете, свързани с ловния, риболовния и различния туризъм. Участват водещи компании с богата гама от артикули и услуги - артикули за спинингов лов на риба, речен и морски лов на риба, фидер лов на риба и доста други риболовен такъми. 

Посетителите ще открият къмпинг съоръжение, ловно облекло и маркови аксесоари за лов. Любителите на лова с куче ще намерят богат подбор качествени нашийници с GPS-и, бийпъри и още доста артикули, измежду които и такива за лов на птици. Специално място има и изложбата на трофейни рога.

На 27-ото издание на " Природа, лов, лов на риба " ще бъдат показани последните модели лодки за лов на риба и ловни джипове. Всеки ден са планувани разнообразни демонстрации на уреди, подобаващи за буйни ловци или запалени риболовци. Атракциите с антични ловни техники, конна езда и пукотевица с лък също са част от програмата. Изложението започва с гозбите на известния готвач Ути Бъчваров, който ще подготви майсторски дивечово месо.

В профилираната галерия " Цветна пролет " 2023 се демонстрират аценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини. Участват всички сектори с новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура.

На откритата повърхност посетителите ще видят обичайни и екзотични цветя, декоративни шубраци, овошки, семена, разсад и луковици. Изложбата е източник на вдъхновяващи решения както за експертите, по този начин и за феновете градинари.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР