Благодарности за пловдивски пътни полицаи, помогнали на шофьорка на автомагистрала

...
</TD
>Благодарности за пловдивски пътни полицаи, помогнали на шофьорка на автомагистрала
Коментари Харесай

Драматична ситуация с шофьорка и детето й на АМ Тракия, добре че там са били двама полицаи!

Благодарности за пловдивски пътни служители на реда, помогнали на шофьорка на автомагистрала " Тракия “. В писмо, адресирано  до шефа на ОДМВР – Пловдив, г-жа Алексиева отправя своята благодарност към чиновниците от бранш " Пътна полиция “ мл. контрольор Милен Здравков и мл. контрольор Даниел Петров, оказали й помощ при неочаквана повреда на автомобила й на автомагистрала " Тракия “.

" Бях сама със сина си и поддръжката им в подобен миг беше извънредно скъпа и важна за мен “, пише дамата, която сърдечно благодари на двамата пътни полицаи за помощта и подадената ръка.  

В следобедните часове на 23 юни, до момента в който патрулират и подкрепят сигурността на придвижването в сектор с ремонтни действия в посока Бургас, в региона на 111 км те виждат лек автомобил да стопира ненадейно.

Приближавайки до колата, откриват, че зад кормилото е жена, която пътува дружно с дребното си дете, а от обясненията й разбират, че е зародил проблем с колата й, който не й позволява да се движи с повече от 20 км/ч. 

Мястото е извънредно уязвимо поради стеснението на пътя при основаната краткотрайна организация за ремонта, а в същото време трафикът е натоварен по това време на деня, затова мл. контрольор Здравков и мл. контрольор Петров незабавно подхващат дейности да обезопасят авариралото моторно транспортно средство.

Те оставят на място служебната си кола с включена светлинна сигнализация и стартират да контролират придвижването. Свързват се с пътна помощ и остават дружно с майката и детето до евакуиране на автомобила им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР