Бившият заместник-кмет от екипа на Румен Томов - инж. Венелин

...
</TD
>Бившият заместник-кмет от екипа на Румен Томов - инж. Венелин
Коментари Харесай

Бившият заместник-кмет инж. Венелин Трошанов влиза в кметската надпревара за Благоевград

Бившият заместник-кмет от екипа на Румен Томов - инж. Венелин Трошанов влиза в кметската конкуренция за Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg

Кандидатурата си той разгласи в обществените мрежи, където написа:

Влизам в кметската конкуренция, тъй като хората се нуждаят от решения, опция и ново начало!

Взех решение да се кандидатирам за кмет на Благоевград. На идните локални избори влизам в конкуренцията като самостоятелен претендент за кмет, подсилен и повдигнат от Инициативен комитет, събиращ в себе си младежи от Благоевград, енергични и потвърдени експерти в региона си.

Изборът ми произтича от дълбокото и откровеното ми предпочитание да видя родния си Благоевград, постоянен, развъртян, проспериращ, спокоен, прелъстителен, новаторски, трансфорат в зелен и интелигентен град. Благоевград заслужава почтен и достоверен човек, милеещ за града, който има безкористно отношение и цели, човек, който да слага публичния пред персоналния интерес. Благоевград заслужава опция, ново начало, отвън партийния пейзаж.

Вярвам в силите и опциите си, имам силата и ще положа нужните старания Благоевград да се трансформира в съвременен, спретнат, чист, привлекателен, европейски град, какъвто всички ние заслужаваме.

Пред нас стои избор. Избор на доверие! Избор да се доверим на персона! Изначално индивидът е организиран да основава и трансформира света.

Затова влизам в кметската конкуренция като самостоятелен, надълбоко уверен, че личността сплотява и сплотява едно общество, личността е водещия локомотив, който повежда към напредък, смяна и несъмнено бъдеще!

Предизборната стратегия, която приготвих за Благоевград, е извънредно подробна, съответна, реализируема и извънредно нужна.

РЕШЕНИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД е моето съответно обръщение към съгражданите ми, разкриващо капацитета, експертността и достиженията, с които мога да допринеса за благосъстоянието на града.

Родом от Благоевград и трето потомство строителен инженер, познавам в елементи проблемите на града, неговите благоприятни условия и запаси. Огромното ми предпочитание да трансформира града в съвременен, спретнат и новаторски регионален център ме окуражи да приготвя нужните стъпки, които ще доведат Благоевград до стабилизация, подем и напредък.

В моята фейсбук страница РЕШЕНИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД можете да прочетете цялостната стратегия, създадена по браншове.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551159357797 

На особено проведена конференция ще показва членовете на Инициативния комитет, който ме издига за самостоятелен претендент за кмет на Община Благоевград, както и цялостната предизборна стратегия за мандат 2023-2027.

Благодаря на всички за поддръжката, положителните думи и вярата в новото начало!

Нека си пожелаем триумф! АКЦЕНТИ ОТ ПРОГРАМАТАИНЖ. ВЕНЕЛИН ТРОШАНОВНЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД/Мандат 2023г. – 2027г./ 1. СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ И БАЛАНСИРАН ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТ     2. МОДЕРЕН, ИНОВАТИВЕН, ЗЕЛЕН И УМЕН ГРАД, ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ 3. СЪЗДАВАНЕ НА УСТОЙЧИВ ОРГАНИЗАЦИОНЕН МОДЕЛ ЗА КРЪГОВА ИКОНОМИКА 4. МОДЕРНА АДМИНИСТРАЦИЯ, РАБОТЕЩА В ИНТЕРЕС НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА 5. СТАБИЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК – СИЛНА МЕСТНА ИКОНОМИКА, ЗАЩИТЕНА БИЗНЕС СРЕДА, ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА 6. С ГРИЖА КЪМ МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА 7. ХУМАННА ОБЩИНА – С ГРИЖА ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИТЕ ЖИВОТНИ 8. СОЦИАЛНА ОБЩИНА, КОЯТО АКТИВНО ВЗАИМОДЕЙСТВА С ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО 9. ИНВЕСТИЦИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО 10. В ПОДКРЕПА НА МЕСТНИТЕ СПОРТНИ КЛУБОВЕ И ШКОЛИ 11. ПОВИШАВАНЕ НА КУЛТУРНИЯ КАПИТАЛ НА БЛАГОЕВГРАД - ИНВЕСТИЦИИ В ЗАЛИ, ТВОРЧЕСКА СРЕДА И ПУБЛИКА. КУЛТУРА, ГЕНЕРИРАЩА МНОГООБРАЗИЕ, ПАРТНЬОРСТВА, ИНОВАЦИИ, ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ, ОБМЕН 12. ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЛАГОЕВГРАД В ЦЕЛОГОДИШНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ. ФЕСТИВАЛЕН, СПА И БАЛНЕОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР

" Фокус " напомня:

До този миг като претенденти за кметския стол в Благоевград се обявиха актуалният кмет Илко Стоянов (независим, подсилен от СДС), Методи Байкушев (ПП), доктор Атанас Камбитов (независим), Николай Шушков (независим, подсилен от БСП) и Румен Томов (независим). През утрешния ден се чака да стане ясно и кой ще бъде претендентът на " Възраждане ". От ГЕРБ също към момента не са оповестили собствен претендент като съмненията са сред това да повдигнат партиен претендент в лицето на Росица Димитрова или да дадат поддръжката си за Илко Стоянов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР