Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA

...
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA
Коментари Харесай

Премиера на сериала Малката Джулка тази вечер във ВИП Брадър

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA феновете ще получат билет за първи ред и ще се насладят на премиерата на хитовия индийски сериал Малката Джулка. Една трагична история за невъзможна обич, предубеждения и... още нещо, в която заниманието ще бъде повече от обезпечено.

След като прекараха няколко дни в подготовки, през днешния ден ще забележим крайния резултат от напъните на Съквартирантите, както и неподозираните актьорски заложби, които разкриха по време на фотосите за сериала.

В основните функции на касовата продукция ще влязат Джулиана Гани в ролята на дребната Джулка, Тото – като Тотракан Скандауджи – звезда от Боливуд и брачен партньор на дребната Джулка и Дани Златков в ролята на Златкаш – водач на Тотракан, който скрито е влюбен в него.

Драматичната линия в сериала ще бъде допълнена от родителите на дребната Джулка и Тотракан. Майката на основната героиня – властната и меркантилна Енджин Мангиз ще направи всичко по силите си щерка ѝ да остане омъжена за Тотракан, макар че той не извършва съпружеските си отговорности към нея. В същото време майката на Тотракан Маргиз Хранъ по всякакъв начин ще се пробва да резервира огромната загадка, която синът ѝ крие от света.

Драматични обрати, безизходен сюжет, невероятна актьорска игра в стила на индийското кино и две буйни целувки ще развълнуват феновете по време на премиерата на Малката Джулка довечера от 21:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР