Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Предложение за брак във ВИП Брадър - ще има ли интрига

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по Нова телевизия романтиката ще отмести несъгласията, а в най-известната Къща ще летят Купидони! Съквартирантите ще получат най-любовната и най-сантименталната задача в историята на предаването, а Дани ще попита Александра дали желае да бъде негова жена.

Влюбеният Big Brother ще сложи седмична задача „ Моята огромна луда българска женитба “, а с цел да бъде тя сполучлива, всеки от Съквартирантите ще получи специфична задача, която ще би трябвало да извърши с цялата си отговорност. Усмивките и ентусиазмът на звездите ще се завърнат и те ще се заловят за работа, а младоженците Дани и Александра няма да могат да си намерят място от благополучие.

Разбира се, с цел да се случи една женитба, първо би трябвало да има годеж, а положителният Big Brother ще спомага на Даниел и ще откри най-красивия годежен пръстен за прелестната му младоженка. Притесненият Петканов ще измисли по едно и също време сантиментален и ексцентричен метод да предложи на възлюбената си, а по какъв начин ще реагира тя и дали годежът ще бъде признат от тях като част от задача, или двамата ще вземат друго решение, следва да разберем.

От цялата обич, звездите изцяло ще не помнят, че е ден за номинации, само че играта си е игра и довечера ще забележим кой кого номинира за изпъждане от Къщата и кои Съквартиранти ще се борят за оставането си в шоуто в понеделник.
тагове ВИП Брадър брак предложение Дани Александра
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР