Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на оспорваната

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на оспорваната
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Дуелът на номинираните

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем очевидци на оспорваната борба сред тримата номинирани тази седмица - Чилева, Веселин и Тихомиров. Тя ще влезе в историята на предаването на една от най-ожесточените и зрелищни.

Най-добрите измежду най-хубавите ще готвят като за последно, с цел да завоюват своето място измежду финалистите във втория сезон. Непредвидени трудности, несъмнено, няма да липсват. А с цел да завоюват утвърждението на началник Виктор Ангелов, професионалните готвачи ще би трябвало да се оправят със задания от рода на " Рибен ребус но началник ".
 Снимка 424824

Най-желаната премия, която някой от тримата ще грабне, е имунитетът. А неуспехът ще коства отпадане на метри от финала и огромната премия от 100 хиляди лв..

Вечерната резервация ще бъде малко " задачата невъзможна " - цялостен ресторант и доста ВИП посетители, които чакат високо качество на храната. Но в Кухнята на Ада всеки следва своето движение и екипът не съумява да се сработи, с цел да отговори на упованията. Какво ще последва от това, следва да разберем тази вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР