Тази вечер в Hell`s Kitchen шеф Виктор Ангелов за пореден

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen шеф Виктор Ангелов за пореден
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Кой ще е вторият номиниран тази седмица

Тази вечер в Hell`s Kitchen началник Виктор Ангелов за следващ път ще постава пред съществено тестване базовите кулинарни умения на участниците в предаването. Този път задачата ще е обвързвана с обичайно и доста обичано ядене, изработката на което на пръв взор наподобява фасулска работа, само че ще се окаже, че изобщо не е по този начин.

Кой тим ще завоюва това състезание, ще разберем тази вечер. Едно е ясно - победените ще понесат сурово наказване, а съперниците им още веднъж ще са обилно възнаградени.

По време на вечерната резервация кухнята на Hell`s Kitchen ще се трансформира в същинско полесражение. Освен кулинарни, участниците от двата тима ще би трябвало да покажат и лидерски умения. А това ще се окаже прекомерно комплицирана задача за тях.
 Светлана

Светлана

Готвачите ще се огънат под голямото напрежение и още веднъж ще им е належащо управление по хладнокръвие и прегледен урок какъв би трябвало да бъде спечелилият в този сезон на кулинарното шоу.

Изпаднал в невъзможност, един от участниците ще изиска помощ от най-големия си зложелател, а различен напълно ще не помни границите на положителния звук и арогантното му държание по никакъв начин няма да се хареса на началник Виктор Ангелов. Липсата на убеденост в личните им умения ще изиграе неприятна смешка на доста от готвачите.

Освен кой в каква роля ще влезе и кой тим ще излезе победител, тази вечер в Hell`s Kitchen ще разберем и кой ще се изправи против Светлана в дуела за оставане тази седмица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР