Тази вечер в 20:00 часа цивилни полицаи са влезнали в

...
Тази вечер в 20:00 часа цивилни полицаи са влезнали в
Коментари Харесай

Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън

Тази вечер в 20:00 часа цивилни служители на реда са влезнали в дома на някогашният министър председател Бойко Борисов, като вършат обиск в дома му под предлот за „ необходимост “. Към медиите от Министерство на вътрешните работи на Бойко Рашков пък беше пусната информация, че водачът на ГЕРБ е задържан, което към този миг се оказа погрешна.

Минути след новината обществената мрежа прегря от остри мнения, осъждащи сходно репресивни дейности.

Ето и част от мненията:

Петьо П. Блъсков

Сатрапите на Радев най-сетне извършиха мокрия му сън.

Лидерите на опозицията в България са задържани по съветски пример.

България е публично комунистическа тирания.

Владимир Огнянов

Нахлуването в дома на Бойко Борисов в Банкя от страна на Министерство на вътрешните работи, ще докара до същия резултат, до който докара решението на Конституционен съд за това, че Просто Киро е бил канадски жител до момента в който /не/ беше министър.

Джъст уейт до лятото!

Калина Андролова

Арестуват Борисов на фона на делегация от американски военни при Кирил Петков. Чуден миг са избрали. Явно, интервенция по заплашване. За всички останали, Корнелия и други сходни. Ще даваме С-300 на Украйна, танкове и прочие Радев се скри, очевидно небрежно ще изчегърка съмненията си. Какво става?! Въздействието е шеметно. Само в България това е допустимо. В Полша и Унгария - в никакъв случай!

Кристиян Шкварек

❌ Проваляш се с цените на продуктите?

❌ Проваляш се с цените на горивата?

❌ Проваляш се с енергийната рецесия?

❌ Проваляш се с инфлацията?

❌ Проваляш се с проектобюджета?

❌ Проваляш се с фискалната политика?

❌ Проваляш се с кадровите решения?

❌ Проваляш се с Плана за възобновяване?

❌ Проваляш се с бежанската рецесия? 

❌ Проваляш се с Македония?

Социологиите демонстрират, че падаш към второ място?

✅ Има решение!

Просто прати полицията да направи малко цирк в Банкя!???? Ще отклониш вниманието на всички за най-малко една седмица напред!

Дори да се провалят във всичко останало, просто не може да се отхвърли на Кирчовците, че са майстори в холивудските номера. Така взеха властта и, наподобява, по този начин имат намерение да я задържат.

 



Виктор Димчев

Посреднощ е.

Президентът вика на спявка премиера. Неговите консилиери от дълго време желаят ареста на своя политически зложелател. Премиерът афишира в обществените мрежи, паралелно с лотариен необут. Медии, митинг, авансово оповестяване не незавършило правно деяние. Адвокатите са отстранени.

Ловят шефа на мафията в шумна медийна акция.

Съсипват политическа партия - конкурент, главен политически конкурент - с акция посреднощ, в която няма решение на арбитър, няма дейности на прокурор, има мародерство от страна на нежна политическа коалиция, която се чуди по какъв начин да си избави мандата и милиардите за крадене.

Стефан Ташев

Министерство на вътрешните работи работи против ГЕРБ по сигналите на Васил Божков. Сега сещате ли се защо  човек на Божков бе комплициран като шеф на кабинета на министъра на вътрешните работи? И махнат 10 минути преди да излезе листата " Магнитски "



Малина Едрева  

За всички, които ликуват - внимавайте какви способи употребява това държавно управление. То са проява на офанзива против всички.

Правовата страна няма потребност от подобен цирк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР