Тази вечер в 20:00 часа посреща в среща от предпоследния

...
Тази вечер в 20:00 часа посреща в среща от предпоследния
Коментари Харесай

Локо ще търси поне точка срещу Пирин, за да си гарантира спокойствието

Тази вечер в 20:00 часа посреща в среща от предпоследния 5-и кръг на плейофа за оцеляване в efbet Лига. " Железничарите " се нуждаят единствено от точка през днешния ден, с цел да си подсигуряват оставането в елита. Дори и да изгубят мача столичани може да оцелеят, стига в ранния мач да не завоюва.

По всичко проличава, че зарядът в този мач няма да е чак толкоз огромен, изключително за гостите, които към този момент си подсигуряваха оставането при майсторите за още една година. Очаква се даже треньорът Радослав Митревски да даде късмет за изява на някои запаси, а нищо чудно да забележим в игра и някои юноши.

Двата отбора към този момент се срещнаха три пъти през сезона. Благоевградчани завоюваха два от тези конфликти с 2:1, а в третия Локо записа триумф със същия резултат. Общата статистика дава леко преимущество на Локо с 25 победи, 14 равенства и 16 загуби.

Също по този начин има информации, че бъдещето на треньора на домакините Иван Колев зависи от това дали тимът ще се избави от изпадане. Това е спомагателен тласък за играчите да се раздадат за него и да се хвърлят за победа.
 Иван Колев
Колев има два казуса преди началото на мача. Малембана и Петков са контузени и няма да бъдат разполагаем. Така единайсеторката се чака да е формирана от Любенов на вратата и Милошев, Крачунов, Кацикас и Орачев в отбрана. Матеус ще е опорен полузащитник, а Славчев и Кацаров ще работят в средата на терена. Октавио и Пинсон ще бъдат на крилата, а Димитров ще води офанзивата.
 Радослав Митревски
За гостите единайсеторката евентуално ще е формирана от Ковальов на вратата и карето Велев, Николов, Занев и Хубчев в защита. Старокин и Такахаши ще си партнират в средата на терена, а Манолев ще работи като плеймейкър. Тасев и Станоев ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Йорданов.

efbet Лига, плейоф за оставане, 5 кръг:

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Вероятни сформира:

ЛОКО: Любенов, Милошев, Крачунов, Кацикас, Орачев, Матеус, Октавио, Славчев, Кацаров, Пинсон, Димитров

ПИРИН: Ковальов, Велев, Николов, Занев, Хубчев, Такахаши, Старокин, Манолев, Станоев, Тасев, Йорданов

Стадион : " Васил Левски ", София

Съдия: Радослав Гидженов

Начало: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР