Тази вечер ще станем свидетели на нещо историческо - над

...
Тази вечер ще станем свидетели на нещо историческо - над
Коментари Харесай

Уникален рекорд! Над 63 000 ще гледат младежите на Манчестър Юнайтед и Нотингам

Тази вечер ще станем очевидци на нещо историческо - над 63 хиляди фенове ще следят онлайн финала за младежката Купа на ФА в Англия. В спор за трофея ще се изправят един против различен на " Олд Трафорд " Манчестър Юнайтед и Нотингам Форест.

Тези, които към този момент си закупиха билети цза по един паунд, счупиха с над 25 000 предходния връх по посещаемост, който беше подложен през март 2007 година - 38 187, в първия мач сред Арсенал и Юнайтед.

Всички доходи от билетите от финалната среща отиват във фондацията на Червените дяволи.

Форест ще бъде подкрепян от 6000 свои почитатели, които се надяват техните млади любимци да вдигнат трофея за първи път в историята си, до момента в който за Юнайтед това ще е рекордно 11-то отличие, в случай че съумеят довечера.

Ръководството на Червените дяволи се надяваше публиката да надвиши 50 000, само че останаха прелестно сюрпризирани, откакто входните талони бяха изкупени онлайн през формалния уебсайт на клуба.

Капацитетът на " Олд Трафорд " сега е 74 140 и посещаемостта довечера няма да е доста под това.

Нотингам, чийто мъжки тим се състезава този сезон в Чемпиъншип, не е играл с Юнайтед на " Олд Трафорд " от Боксинг дей през 1998-ма, само че Форест може да се завърне в елита на Англия, в случай че се оправи в плейофите.

Юнайтед не е печелил младежката купа от 2011 година, когато отборът надви над Шефилд Юнайтед с Пол Погба и Джеси Лингард в своите редици тогава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР