Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг

...
Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е опрян до стената

Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Погледите на почитателите ще са ориентирани главно към " ", където посреща. " Червените дяволи " си усложниха живота с домакинската загуба от и през днешния ден не могат да си разрешат нов неуспех. Дори точка ще е задоволителна на Юнайтед да продължи напред, до момента в който германците се нуждаят от наложителна победа. В другия мач от група " Н " ПСЖ ще е хазаин на. Финалистът от последното издание на шампионата е с 9 точки, колкото имат и Юнайтед и Република България Лайпциг, само че при триумф на Парк де Пренс " ще се класира за осминафиналите, без значение от изхода на дуела в Манчестър.

В група " G " следва дерби сред и. То ще реши ориста на първото място, заемано от каталунците, които са единственият тим с цялостен актив от пет победи. Барса се наложи над " бианконерите " с 2:0 в и ще изпусне първата позиция единствено при загуба с три или повече гола разлика. Може би по-интересен от крайния резултат ще е дуелът сред мегазвездите и, които се чака да са титуляри. В Киев локалният Динамо излиза против Ференцварош в борба за третото място и продължение в Лига Европа. Двата отбора имат единствено по 1 точка, откакто приключиха 2:2 в Будапеща. Унгарците могат да станат трети единствено при победа, до момента в който дмакините ще са удовлетворени и на тъждество.

Juventus touch down in Barcelona!
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) В група " F " сигурен осминафиналист е единствено. " Жълто-черните " ще гостуват на, който пък няма шансове даже за третата позиция. Второто място ще си оспорват в директен конфликт и. Предимството е на страната на италианския отбор, който има с две точки повече, а също така ще играе на своя стадион.
В група " Е " е ясно кои тимове ще играят в идната фаза. Това са и, а лондончани даже си подсигуряваха първата позиция с гръмката победа с 4:0 на " ". Довечера Челси излиза на " " против, който ще играе в Лига Европа. пък посреща Севиля в мача без значение и за двата отбора.

Шампионска лига, групова фаза - 6 кръг:

Група " F ":

ЛАЦИО - БРЮЖ

ЗЕНИТ - БОРУСИЯ (Д)

Група " Е ":

РЕН - СЕВИЛЯ

ЧЕЛСИ - КРАСНОДАР

Група " G ":

БАРСЕЛОНА - ЮВЕНТУС

ДИНАМО (К) - ФЕРЕНЦВАРОШ

Група " Н ":

ПСЖ - ИСТАНБУЛ БАШАКШЕХИР

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - Република България ЛАЙПЦИГ
Шампионска Лига 6 кръг, вторник 8 декември  Република България Лайпциг 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР