Тази вечер съставът на Уест Хям гостува на белгийския Генк

...
Тази вечер съставът на Уест Хям гостува на белгийския Генк
Коментари Харесай

Дейвид Мойс е щастлив от прогреса в Уест Хям

Тази вечер съставът на Уест Хям гостува на белгийския Генк в 4-а среща от груповата фаза на Лига Европа. Дотук „ чуковете “ са безапелационни в шампионата, като имат цялостен актив от 9 точки след първите 3 кръга.

Мениджърът на отбора Дейвид Мойс показа, че чака сложен мач, само че си пожела неговите момчета да продължат с успехите.

„ Европейските шампионати са значими за нас и доста пъти към този момент споделих, че ще търсим оптимален резултат във всяко съревнование. Не си избираме шампионатите и желаеме на всички места да се представяме по най-хубавия вероятен метод. За момента мисля, че ни се получава. Футболистите играят въодушевено, с голямо предпочитание и резултатите не закъсняват. Няма по какъв начин да не бъда удовлетворен от всичко, което виждам, само че всеки мач е самичък за себе си и би трябвало да продължим да се развиваме ", стартира той.

"Щастлив съм, че печелим и играем добър футбол, това е пътят, с цел да растем нагоре като клуб. Винаги съм казвал, че колективът е най-съществен и тимът е преди всичко. Успяваме с помощта на напъните на всички. В Белгия излизаме за победа, и се надявам, че ще спечелим “, сподели Мойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР