Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA е големият финал

...
Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA е големият финал
Коментари Харесай

Зрелищен спектакъл на финала на VIP Brother 2017

Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA е огромният край на VIP Brother 2017! Точно 60 дни след прекрачването на прага на най-известната Къща, един от Съквартирантите ще напусне финален, окичвайки се с наградата „ Любима звезда на България “.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ, КОИТО НАПУСНАХА VIP BROTHER

Преди това да се случи, Криско, Нели Рангелова, Фики, Галин и Милица Гладнишка ще се причислят към финалистите за пет извънредни и незабравими дуета.

VIP Brother 2017 несъмнено ще остане в историята на предаването като един извънреден сезон. Сезон, изпълнен с изненади, непредвидени обрати, тежки кавги, същински другарства, разтърсващи катарзиси и доста обич.

Преди тъкмо два месеца 18 звезди се впуснаха в предизвикването, наречено VIP Brother, а през днешния ден те са единствено 5.

Тото, Марги, Алекс, Джулиана и Мегз минаха през тежки тествания, научиха доста за себе си, изпитаха силата на характера си, забавляваха се и се обичаха, а през днешния ден един от тях ще завоюва най-ценната премия – любовта на публиката.

Преди най-важният миг да настъпи обаче петимата финалисти ще сътворят същински театър за феновете на NOVA. Всеки един от тях ще влезе в дует с обичан български реализатор и ще изпее онлайн негова емблематична ария, а градусите на положителното въодушевление ще се вдигнат както в студиото, по този начин и пред дребния екран.

За да поддържа Тото, дружно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния шлагер #MeGusta. Миглена ще застане един до друг с поп-фолк идола Фики Стораро за един извънреден дует на песента „ Кой “.

Заедно с Марги, нейния безконечен шлагер „ Оставаме “ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „ Мой стих “.

Джулиана ще бъде провокирана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „ Базука “. Как ще се оправят звездите с тази занимателна, само че и сложна задача, ще разберем довечера на огромния край на VIP Brother 2017.

След като и спечелилият в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, само че единствено за два дни, тъй като още в понеделник в 20:00 ч. най-желаните звезди ще я изпълнят още веднъж за Big Brother: Most Wanted.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Вижте още от Къщата на VIP Brother:

Алекс се среща с татко си след сватбата във VIP Brother

Шеф Петров, Тото и Дани Златков ще се борят за оставане във VIP Brother

Извънредна обстановка наложи интервенция на Big Brother

Мегз с невиждан опит за протест във VIP Brother

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР