Тази вечер Fiat разкри първите подробности за новата версия на възродената

...
Тази вечер Fiat разкри първите подробности
за новата версия на възродената
Коментари Харесай

Новият Fiat 500: Изцяло електрически

Тази вечер Fiat разкри първите подробности за новата версия на възродената от марката легенда и пазарен мотор за марката- 500. От италианската компания споделят, че новият автомобил ще предложи повече пространство, повече технологии и повече жанр, само че запазва типичното за модела общо лъчение.

С напълно електрическо задвижване, Fiat 500 обещава свободен пробег от до 320 километра, посредством на интегрираната си батерия с потенциал от 42 kWh, както и опция за бързо зареждане с до 85 kW, което гарантира допълнителен пробег от 50 километра само след 5 минути свързване към съответната бърза апаратура. Електромобилът идва с избор сред три съществени режима на работа на задвижващата система- Normal, Range и Sherpa (максимална скорост от 80 км/ч), като последните два са специално оптимизирани са най-благоприятен пробег.

Електромоторът на Fiat 500 е с мощ от 118 конски сили, оптималната скорост на движение на електрическия автомобил е 150 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 9 секунди.

В оборудването на Fiat 500 могат да бъдат включени системи за автономно управление от Ниво 2, новата бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система UConnect 5 и други, а особено за премиерата си, мъникът получава и няколко специфични версии, включително 500 Giorgio Armani, B.500 “MAI TROPPO ” Bvlgari и 500 Kartell.

Fiat 500 към този момент е разполагаем за поръчка, като пилотно от компанията лансират специалната серия la Prima, в която ще бъдат включени 500 представителя на модела, в комплект със система за зареждане Easy Wallbox.

Новият 500 идва с образован помощник за контрол на скоростта, система за следване пътното платно, адаптивен круд контрол с функционалност за центриране на автомобила в средата на платното, автоматични фарове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР