Тази ужасна удари и Коледата. Пенсионираха червеното, на мода излиза

...
Тази ужасна удари и Коледата. Пенсионираха червеното, на мода излиза
Коментари Харесай

Голяма промяна. Пенсионираха червения цвят за Коледа

Тази ужасна удари и Коледата. Пенсионираха аленото, на мода излиза розовото. Поне такава е наклонността, която става ясна от първите огромните магазини, които подредиха украсата, написа Флагман.

Коледните джуджета и чорапчета за дарове по празниците към този момент не са в нормалните за Коледа цветове – алено и бяло, а в розово или лилаво. 
-->


По щандовете са накичени дребни и огромни фигурки на джуджета, като за 70-сантиметрово гномче ще би трябвало да платите 29,99 лева Интересното е, че има още два месеца до Коледните празници, само че щандовете с новите съвременни помощници на белобрадия дъртак свършват много бързо.

Джуджетата от новата сбирка обаче имат странна визия – облечени са с бермуди, с плетени или плюшени шапки и са без очи. От фигурките има е женски вид – с плитки, въпреки че в легендата за Дядо Мраз има единствено един женски горски дух - Мери Захарния бонбон, която дава отговор за коледните лакомства, оказва помощ в кухнята и е персоналната асистентка на Дядо Коледа.

По стелажите са подредени и разнообразни типове коледни играчки. Познатите пластмасови топки и шишарки към този момент са демоде. Новата наклонност украсата да е от велур, а цветове са пурпурен и тъмносин. Дори декоративните еленчета към този момент са с друга идея.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР