Тази сглобка, по какъвто и да е начин, функционира към

...
Тази сглобка, по какъвто и да е начин, функционира към
Коментари Харесай

Социологът Eвелина Славкова: Президентът не би рискувал да ”участва” на местните избори!

" Тази сглобка, по какъвто и да е метод, действа към този миг ", съобщи тя. По думите ѝ обаче към бюджета и според от обстановката към локалните избори нещата може да наподобяват по различен метод.

Важно е за сглобката да стартира да наподобява допустима и все по-работеща, с цел да са си заслужавали поетите негативи, счита социологът.

Не бива да забравяме и локалните избори – партиите и техни съществени представители и водачи ще подлагат на критика от своята камбанария и всеки ще има своя роман за пред електората, добави Славкова.

" Разговорът за локалните избори занапред стартира от водачите и представителите на политическите партии. Тогава ще навлезем още повече в стадий на критикуване и разграничение – " ние в действителност не сме коалиция ". Местните избори са основни за това с каква карта на България ще осъмнем. "

Централизирано партийно строителство или опити в тази посока от страна на президента няма да забележим на тези локални избори, предвижда Евелина Славкова. Според нея, в случай че президентът издигне или легитимира близки до него лица, това по-скоро може да има негативи за него.

" Това единствено ще докара до пасиви. По-скоро не би рискувал в този подтекст да взе участие на локалните избори. "

" Баланс от днешна позиция ми е доста мъчно да видя. Президентът се върна обичайно в президентството, в обичайна си роля – остри рецензии и спорове. Той се върна в тази си изразителност и не считам, че ще излезе от нея. Ситуацията с Конституцията сигурно ще изостри още повече връзките. Няма да има помиряване ", разяснява Славкова в предаването " Преди всички " по отношение на напрежението сред държавното управление и президента.

Запитана за ежемесечната виртуална среща на премиера с жителите Славкова означи като позитивно това, " че въобще има подобен формат и се дават отговори на въпроси, било следени, или не ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР