Тази седмица зрителите на NOVA ще останат изненадани от дръзките

...
Тази седмица зрителите на NOVA ще останат изненадани от дръзките
Коментари Харесай

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“

Тази седмица феновете на NOVA ще останат сюрпризирани от дръзките решения на героите в „ Лъжите в нас “ . В епизодите на трагичната поредност от вторник до петък ще се зародят нови неподозирани връзки сред персонажите, а прочувствени дейности ще прекратят привидното моментно успокоение в дома на Шейтанови.

След злополуката с Михаела , по-голямата й сестра Габи взема решение да вземе нещата в свои ръце. С помощта на Адриана и Рая, трите съумяват да проведат диалог с Цвети, макар нежеланието на Явор това да се случи. След срещата с тях Цвети е подготвена да вземе най-кардиналното решение в своя живот. Ще застане ли Цвети против насилника си или ще избере да продължи по нов път?

В навечерието на Нова година редица от условия ще накарат Сава и Рая да честват вкъщи, а не на плануваната отмора с Виктор и Ирина . В новогодишната нощ всичко ще се обърка и всеки ще посрещне празника по най-непредвидения метод. Отношенията сред някои герои ще се задълбочат, други ще намерят нови другари, а трети ще се отдалечат още повече поради мъчителни решения.

Какво ще се случи с дребната Михаела? Каква е ориста на Цвети? Как ще работи Явор след злополуката? Какъв е проектът за деяние на Габи, Рая и Адриана? Ще продължат ли връзките сред Ирина и Сава или тя ще откри успокоение в лицето на Виктор? Как ще реагира Сава на техните връзки и на кого ще показа Рая терзанията си? – разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Още вести ще откриете на, и. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР