Тази седмица всички фенове на хубавата храна и най-екстремното риалити

...
Тази седмица всички фенове на хубавата храна и най-екстремното риалити
Коментари Харесай

Мастагарков п оказа палата си

Тази седмица всички почитатели на хубавата храна и най-екстремното риалити имат удоволствието да се насладят на компанията на петима от някогашните участници в „ Игри на волята “ 5. В понеделник " Черешката на тортата " гостува в уютния фамилен дом на спечелилия в Игрите Иван Рълев, а на втората вечер Гатьо ни предложения в ресторант в Пловдив.Трети беше другият пловдивчанин в компанията – моделът и някогашен футболист Благомир Мастагарков.

Мастагарков, който отпадна на полуфинала на „ Игри на волята “, отвори вратите на дома си, а феновете останаха очаровани от представянето му – от отношението, с което сготви, до атмосферата, която сътвори за гостите, и красиво подредената маса.



Домът на Благо е тъкмо толкоз прелестен и хубав, колкото и самия него, безапелационни са феновете, които разясниха предаването в обществените мрежи. Той заложи на съвременна вечеря с български привкус, а в края на вечерта изненада гостите си с самостоятелни дарове и музикален привет. Мастагарков не скри какво се случва в персоналния му живот. Той призна, че сега няма жена до себе си. С последната му сериозна другарка, с която са живеели дружно, са се разделили преди към 3 години.



„ Оттогава съм самичък и се надявам, откакто ме видят по какъв начин се представям в кухнята, нека се откри нещо уместно “, сподели той с усмивка. Жената, която Благо търси, би трябвало да бъде преди всичко интелигентна, начетена и любознателна.

„ Не ми би трябвало да е най-голямата хубавица или нещо сходно, тъй като с хубостта и външността се живее до време “, разкри още Мастагарков и добави, че най-важното в една двойка е да има съгласие и другарство.

„ Аз съм израснал в едно прелестно семейство и прелестни родители, които над 40 години са дружно. Минали са през доста тежки моменти, построили са се като характери дружно и за мен това е вярното “, разсъждава още той.

Иван Рълев разяснява, че си показва дамата до Благо наподобяваща на неговата майка, която направи прелестно усещане на участниците и феновете с появяването си на последния съвет в „ Игри на волята “, написа edna.bg.

А почитателите, които и в „ Игри на волята “ го видяха като въздържан, учтив и доброжелателен човек, незабавно му пожелаха да срещне любовта на живота си.

А по какъв начин ще се показват и дамите в компанията тази седмица – Теодора Мудева и Мария Оряшкова, чакаме да разберем през днешния ден и на следващия ден от 20 часа по Нова тв.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР