Тази седмица ще се проведе най-значимото и голямо събитие за

...
Тази седмица ще се проведе най-значимото и голямо събитие за
Коментари Харесай

Най-значимото и голямо събитие за татуировки и алтернативна култура на Балканите - Bulgaria Tattoo Expo

Тази седмица ще се организира най-значимото и огромно събитие за татуировки и различна просвета на Балканите. Bulgaria Tattoo Expo ще събере едни от най-хубавите актьори от България и света за осма поредна година на 16 и 17 септември в зала 3 на НДК.



Bulgaria Tattoo Expo: Снимки Веселин и Цветан

Творбите на над 180 актьори ще бъдат оценени от журито, което тази година е в незабравим състав, а точно – един от най-старите майстори на татуировки в България – Роман Тодоров, добре познатият в цяла Европа като актьор и жури Бартез и интернационалният татуист с над 25 години опит Costi Azoitei.

Посетителите ще имат опция да видят на едно място най-хубавото от света на татуировките и, в случай че към момента не са избрали актьора за своя желан план, да го създадат на място. От друга страна събитието ще се трансформира в център за обмяна на опит на експерти от целия свят. За задачата в границите на Bulgaria Tattoo Expo ще се организира и специфичният семинар „ Душа и тяло “ с лектори Катерина Бояджиева и Павел Калоянов – Епик. В продължение на два дни (14 и 15 септември) те ще споделят техники, секрети и подходи, които употребяват в процеса на татуиране.



Bulgaria Tattoo Expo: Снимки Веселин и Цветан

Осмото издание на Bulgaria Tatto Expo ще предложи на посетителите си и впечатляваща и разнообразна развлекателна стратегия, която включва огнено и фрийк шоу, пол денс, тату куиз и тематично стендъп комеди в осъществяване на Филип „ Къдравия “ от Inside Joke. През останалото време посетителите ще могат да се любуват на вкусна храна, освежаващи питиета и приятна музика, както и да пазарят от най-различни създатели и магазини.



Bulgaria Tattoo Expo: Снимки Веселин и Цветан

Сайтът за събитието:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР