Тази събота пред Ива Софиянска-Божкова говори Славена Вътова, която е

...
Тази събота пред Ива Софиянска-Божкова говори Славена Вътова, която е
Коментари Харесай

Славена Вътова: Вярвам, че имам късмет. Правя разликата обаче, че го имам, защото си го търся

Тази събота пред Ива Софиянска-Божкова приказва Славена Вътова, която е била носителка на купата „ Мис България” през 2006 година Определя себе си като човек, роден под щастлива звезда, само че за първи път споделя и за тъмните облаци, надвиснали над нея преди година.

„ Ще прекараме Коледа вкъщи. Обичам доста традициите. За мен всички празници са специални”, сподели Славена. Тя показа, че постоянно си се е представяла като стопанка, а не като модел.

„ Не желая хората да ме асоцират с купата „ Мис България”. Много почитам хората, които се занимават с мода. За мен това е специалност, която е по-развита отвън България. При нас историята е малко по-размита. Щастлива съм, че съм изживяла тази страст, само че това в никакъв случай не ми е било цел в живота”, сподели още Славена Вътова.

Тя добави, че малко откакто е почнала да се занимава с телевизия, е срещнала брачна половинка си Юлиян. За нея фамилията е приоритет и една майка би трябвало да е до децата си, до момента в който порастват.

 Славена Вътова Instagram

„ Близките ни също ни оказват помощ в развъждането на децата. Успяваме да излезем единствено двамата на вечеря най-малко един път в седмицата или да се забележим с другари. Всъщност с него се запознахме по доста банален метод - посредством общи познати. Това беше обич от пръв поглед”, показа Славена. Тя дефинира себе си като сантиментална персона.

„ Вярвам, че имам шанс. Правя разликата обаче, че го имам, тъй като си го диря. Не очаквам. Оценявам нещата, които ми се случват. Оптимист съм. Въпреки това съм се сривала и съм плакала доста пъти”, сподели още Славена.

Най-трудният интервал в нейния живот свързва с раждането на второто й дете.

 Славена Вътова Instagram

„ Детето ни беше в сериозна обстановка. След като се роди, сърцето и белият й дроб отхвърлиха. Не стопирах да имам вяра, че нещата ще се оправят и те се оправиха”, добави Славена.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР