Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, така

...
Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, така
Коментари Харесай

Мистерията с Александър Заков се заплита! Брат му: За 2 сед. в този район са изчезнали 10-15 млади хора

Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, по този начин както направихме и в Македония, откакто дойде сигнал, че е видян в едно от селата там.
Питаме, търсим, разпитваме само че няма никаква диря към този момент втори месец, това което хората споделят, по тъкмо едно момиче от Първомай, което го е видяло очи в очи на 30 декември, че е приличал на човек, който се укрива, бяга от нещо и се крие, това сподели за Struma. com братът на мистериозно изчезналия Александър Заков от Петрич, от който няма диря повече от 2 месеца.
Според Борислав Заков е безусловно невероятно брат му да се е самоубил. По-скоро е податлив да има вяра, че е избягал и бяга от нещо, само че не знае от какво.
Не е бил обвързван със секти или някакви съмнителни организации, работил е в София като ветеринар, прибрал се в Петрич и по нищо не е личало, че има някакви терзания.
Борислав е тръгнал да търси в Гърция защото доста скоро откакто е липсващ телефонът му е засечен на билото на Беласица.
„ Ние сме на три граници, по тази причина търсим и в Гърция и в Македония, откъдето пристигна сигнал, че е засечен в едно от пограничните села. Организирахме се, търсихме, само че без резултат. В последните 25 дни не сме получавали сигнали “, добави Борислав, който твърди, че локалната полиция оповестила брат му за общодържавно търсене.
„ Свързах се с Интерпол, споделиха, че ще изискат от полицията да го разгласи за интернационално търсене, само че дали е пристигнало писмо, не знам. Нещо доста необичайно става, като търсихме в Македония, разбрахме, че в селата към Струмица единствено за 2 седмици са изчезнали 10-15 младежи “, сподели още Борислав.
Близките няма да се откажат, доброволците в търсенето стават все по-малко, а от Александър няма диря.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР